WA-verzekering OHRA

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Net als bij de meeste verzekeraars kun je bij OHRA terecht voor een heel scala aan verzekering en natuurlijk maken ook de aansprakelijkheidsverzekering en de WA-autoverzekering daar deel van uit. OHRA is al jaren een bekende, grote speler op de verzekeringsmarkt en daardoor profiteer je als klant van schaalvoordeel. De klantenservice van OHRA is bovendien uitstekend bereikbaar en je kunt zelfs via Whatsapp contact opnemen met vragen over schade of je pakket. OHRA speelt met verzekeringen speciaal voor ZZP’ers ook goed in op huidige trends. Onafhankelijke beoordelaar MoneyYou geeft OHRA al jaren consistent 5 sterren voor hun aanbod, dienstverlening en service.

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering bij Ohra

De standaard aansprakelijkheidsverzekering van OHRA biedt klanten bescherming tegen ongelukken tot een bedrag van €2.500.000. Je kunt dat echter zelf ook verlagen tot €1.250.000. Je betaalt dan een lagere premie. Val je dus in een lagere risicogroep (bijvoorbeeld omdat je geen kinderen, huisdieren of een partner hebt)? Dan kun je hiervoor kiezen en zo voor een goedkopere aansprakelijkheidsverzekering gaan. Standaard bij OHRA is ook dat ongelukken wanneer je iemand een vriendendienst bewijst (je laat bijvoorbeeld de wasmachine van je beste vriend vallen tijdens het verhuizen) tevens standaard meeverzekerd zijn tot een bedrag van €25.000. Zo kun je met een gerust hart iemand een helpende hand verlenen. Tevens meeverzekerd bij de standaard aansprakelijkheidsverzekering van OHRA is schade die je veroorzaakt tijdens vrijwilligerswerk. Betaald werk is daar dus geen onderdeel van; voor dergelijke schade behoor je verzekerd te zijn door je werkgever.

WA-autoverzekeringen OHRA

De WA-autoverzekering van OHRA is helemaal van deze tijd. Indien je schade rijdt, kun je deze snel en eenvoudig via de OHRA app foto’s indienen en claimen. Je hebt dus onderweg niet meer dan je smartphone nodig en hoeft niet onnodig lang te bellen met de schadeafdeling. OHRA biedt daarnaast een maximale no-claim korting van wel 82%. Bij OHRA vind je drie soorten autoverzekeringen: WA, WA Plus en Allrisk. Een bijkomend voordeel is dat OHRA allerlei aanvullende modules biedt op de drie standaard verzekeringen waaronder de Aanvullende verzekering. Indien je auto total loss blijkt te zijn na schade en de auto is jonger dan één jaar, krijg je bijvoorbeeld de volledige nieuwwaarde vergoed. Daarnaast vind je bij OHRA ook verzekeringen voor inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp. Kortom, met OHRA kun je goed verzekerd de weg op en hoef je niet in te zitten over mogelijke onderverzekering.

Andere bekeken ook:

Waarom sluit je een WA-verzekering af bij OHRA?

Kies je voor een WA-verzekering bij OHRA, dan kies je voor de diensten van een ervaren en zeer betrouwbare verzekeraar. Ze bieden zowel en autoverzekering en een verzekering voor personen aan. Je kunt zelf het verzekerde bedrag bepalen en betaalt bij deze verzekeraar nooit teveel premie. Ook de service wordt geroemd door de klanten.

Ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten?

Ja en nee. Een WA-verzekering voor de auto is wel altijd verplicht. Heb je geen autoverzekering, dan kun je rekenen op een fikse boete en draai je dus zelf op voor alle schade als je betrokken raakt bij een ongeval. De WA=verzekering voor personen is overigens niet verplicht. Het is wel verstandig om deze verzekering af te sluiten overigens.

Hoe kom je uit bij de voor jou beste verzekering?

Lees je eerst goed in over de WA-verzekering. Dat kun je prima hier op waverzekering.nl doen. Bovendien kun je hier meteen ook de beste verzekeringen met elkaar vergelijken. En door te vergelijken, kies je die verzekering die naadloos aansluit bij jouw wensen en jouw specifieke eisen.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo