WA-verzekering Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer vind je aansprakelijkheidsverzekeringen en natuurlijk ook WA-autoverzekeringen. Centraal Beheer is een grote speler op de Nederlandse markt en je vindt er dan ook allerlei particuliere en zakelijke verzekeringen. Ook ZZP’ers kunnen terecht bij Centraal Beheer. Voor een goedkope autoverzekering kun je, naast WA-aansprakelijkheidsverzekeringen, natuurlijk ook bij Centraal Beheer terecht.  

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering bij Centraal Beheer

De aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer is als beste getest door de Consumentenbond. De Consumentenbond kijkt niet alleen naar de prijzen maar ook naar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Verzekeringen kunnen nog wel eens bol staan van de ingewikkelde taal maar Centraal Beheer scoort ook goed op begrijpbaarheid. Met een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer kun je kiezen uit twee dekkingen: één van €2.500.000 en een lagere variant van €1.500.000. Standaard zijn al je gezinsleden meeverzekerd en ook in het buitenland hoef je niet bang te zijn om onverzekerd rond te lopen want de aansprakelijkheidsverzekering heeft wereldwijde dekking. Ook schade door huisdieren of aan uw vakantiewoning is gedekt onder deze polis.

WA-autoverzekeringen Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer kun je kiezen voor een WA-, WA+ of Allriskverzekering. Je kunt echter je premie verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico. Ben je dus een voorzichtige bestuurder of rijd je weinig, dan zou dit een goede optie voor je kunnen zijn. Je kunt kiezen uit eigen risico’s van €0, €150 of €300 per schadegeval.

Bij Centraal Beheer kun je ook handige aanvullende modules afsluiten. Zo is er bijvoorbeeld de pechhulp maar kun je bij deze module ook kiezen voor pechhulp buitenland. Rijd je dus vaak rond in Europa, bijvoorbeeld tijdens vakanties? Dan is het fijn om te weten dat je een beroep kunt doen op pechhulp in het buitenland wanneer je met panne langs de kant van de weg staat. Bij Centraal Beheer is het ook mogelijk om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten en een inzittendenverzekering. Ook krijg je met een eventuele tweede auto dezelfde kortingen die van toepassing zijn op eerste auto

Andere bekeken ook:

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo