WA verzekering SNS

Met een nieuwe auto ben je uiteraard voorzichtig, je rijdt er netjes mee en wil geen schade veroorzaken. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en daarom is het belangrijk dat jij je auto goed laat verzekeren. Op deze pagina lees je alles over de WA verzekering via SNS. Je komt erachter wat je van deze verzekeraar mag verwachten. Verder worden de voordelen aan deze verzekeraar uitvoerig met je gedeeld. Aan het einde kom je erachter op welke manier je makkelijk en snel meerdere autoverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Je leest ook meteen waarom op z’n minst een basis WA verzekering verplicht is in Nederland.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Dit kun je van de WA autoverzekering via SNS verwachten

Ben je benieuwd uit welke verzekeringspakketten je bij een WA verzekering via SNS kunt kiezen? Dan is er goed nieuws, want je hebt bij deze verzekeraar zelfs drie verschillende opties. Allereerst kun je voor de basis WA autoverzekering kiezen. Deze dekt schade op het moment dat jij schade bij anderen veroorzaakt. Je krijgt ook gratis vervoer naar Nederland als je auto schade oploopt in het buitenland. Het Beperkt Casco pakket dekt ruitschade, schade door natuurverschijnselen zoals storm of brand en schade bij diefstal.

Het Allrisk pakket dekt dit alles plus schade aan je eigen auto, dat door jezelf veroorzaakt is en pechhulp op het moment dat je in een auto rondrijdt die 7 jaar of jonger is.

Dit zijn de interessante voordelen van een WA verzekering auto via SNS

Als je voor de WA verzekering via SNS kiest, krijg je allereerst 70% no-claim korting. Daarnaast werkt deze verzekeraar samen met Schadegarant en Glasgarant, waardoor je bij deze partijen korting ontvangt op het moment dat je schade door hen laat repareren. Verder kun je de WA verzekering bij hen online afsluiten. Zodra je de premie hebt berekend, het pakket hebt gekozen waar jij behoefte aan hebt én je de verzekering officieel hebt afgesloten, kun je direct verzekerd de weg op gaan. Dit is ideaal als je jouw nieuwe auto ergens ophaalt of als je haast hebt om je nieuw aangekochte auto zo snel mogelijk in gebruik te nemen.

Verder kun je ook nog pakketkorting ontvangen als je tenminste 3 verschillende verzekeringen bij SNS afsluit. Dit bespaart je veel geld en gedoe, aangezien je verzekeringen dan via één partij geregeld zijn. Verder is de verzekering die je hier afsluit maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens lang aan vast.

Hoe komt het dat het in Nederland verplicht is om tenminste een basis autoverzekering af te sluiten?

In Nederland is het voor iedere auto-eigenaar verplicht om tenminste een basis WA verzekering af te sluiten. De reden hierachter is dat de automobilist er met de verzekering voor zorgt, dat de gevolgen van eventuele schade die hij/zij veroorzaakt aan andere personen of hun eigendommen, betaald wordt. Dit helpt om de financiële gevolgen voor de slachtoffers en de maatschappij te verminderen en te overzien. Om te bepalen welke verzekeraar bij je past is het belangrijk om te vergelijken op prijs, dekking en service. Dit kan je doen door WA verzekeringen te vergelijken via onze website.

Om goedkoop maar goed verzekerd te zijn voor je auto, is het verstandig om te kiezen voor een verzekeraar met een scherp tarief. Het is ook een goed idee om te kijken naar de dekking van de verzekering, zodat je kunt zien of deze voldoet aan je wensen. Ook kan je kiezen voor een hoger eigen risico. Wanneer je dit doet kan het zijn dat de premies verlaagd worden. Verder kan je ook geld besparen door te kiezen voor een verzekeraar die korting geeft op je verzekering, als je bijvoorbeeld meerdere verzekeringen afsluit of als je een hogere eigen bijdrage betaalt.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo