WA verzekering Volkswagen

WA verzekering Volkswagen afsluiten
WA verzekering Volkswagen afsluiten

Ben jij op zoek naar een voordelige WA verzekering Volkswagen? Dan helpen wij je graag om deze te vinden! Op WAverzekering.nl vergelijk je gemakkelijk verschillende WA verzekeringen met elkaar. Zo ontdek jij wat de beste WA verzekering auto voor je Volkswagen is. Er is namelijk nogal wat keuze uit verschillende dekkingen. Een vergelijking kan je veel geld besparen, ook als je al een WA autoverzekering hebt. Premies veranderen regelmatig en ook je persoonlijke situatie kan anders worden. 

Over Volkswagen

In 1937 werd het bedrijf Volkswagen opgericht in Berlijn. De eerste en meest bekende auto van Volkswagen is de Kever. Dat was een ‘wagen voor het volk’, gemaakt door Ferdinand Porsche. De Kever werd geproduceerd van 1938 tot 2003. Ook de Golf is bekend geworden.

Welke modellen Volkswagen zijn er?

Omdat Volkswagen een lange geschiedenis heeft, zijn er vele modellen verschenen. We geven je een lijstje van de meest bekende en populaire Volkswagens:

Volkswagen Beetle (Kever)
Volkswagen Golf
Volkswagen Passat
Volkswagen Touran
Volkswagen Polo
Volkswagen Caddy
Volkswagen Transporter
Volkswagen Touareg
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Up!

Welke WA verzekeringen zijn er voor mijn Volkswagen?

Als jij een WA verzekering Volkswagen wilt afsluiten, zijn er meerdere mogelijkheden. Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die jij veroorzaakt bij anderen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende dekkingen. De standaard WA autoverzekering dekt alleen de schade die jij aan anderen toebrengt. Je eigen schade wordt niet vergoed. Een WA+ of WA+ beperkt casco is al iets uitgebreider. Die dekt namelijk ook diefstal en ruitschade aan je eigen auto. Wil je volledig verzekerd zijn tegen schade bij jezelf en anderen? Dan sluit je een allrisk verzekering af.

Welke WA verzekering kan ik het beste afsluiten?

Je hebt een goede WA autoverzekering als deze past bij je persoonlijke situatie. Natuurlijk is een lage premie ook heel belangrijk. De leeftijd van je auto speelt daarbij een grote rol. Voor auto’s die jonger dan 6 jaar zijn, wordt meestal een allrisk verzekering afgesloten. Is jouw Volkswagen ouder dan 10 jaar? Dan heb je genoeg aan een standaard WA verzekering. WAverzekering.nl helpt jou de juiste WA autoverzekering voor jouw Volkswagen te vinden. Zo weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt én kun je goed verzekerd de weg op.

Wat kost een WA autoverzekering?

De premie van een WA autoverzekering hangt af van de dekking die je kiest. Een standaard WA autoverzekering is voordeliger dan een allrisk verzekering. Dat is ook logisch als je kijkt naar de schade die gedekt wordt. Naast de dekking spelen ook je schadevrije jaren mee. Hoe langer jij schadevrij hebt gereden, hoe minder premie je betaalt. Wil jij je premie laag houden? Dan kun je kiezen voor een hoger eigen risico. Ook krijg je bij veel verzekeraars korting als je de premie voor een jaar in één keer betaalt.

Waarom WA verzekeringen voor je Volkswagen vergelijken?

Het vergelijken van verschillende WA autoverzekeringen kan je een flinke besparing opleveren. Op WAverzekering.nl hoef je alleen maar een paar gegevens in te vullen. Je ziet dan meteen welke WA autoverzekering bij jouw Volkswagen past. Ook weet je hoeveel premie je gaat betalen. Heb je al een WA autoverzekering? Kijk dan eens of het goedkoper kan. Wij helpen je graag de voordeligste WA verzekering Volkswagen te vinden!

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo