WA verzekering Ditzo

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Heb je een nieuwe auto op het oog? Dan dien je los van de aankoop ervan nog meer belangrijke zaken te regelen voordat je ermee de weg op kunt. Je dient bijvoorbeeld een WA verzekering af te sluiten. Op deze pagina lees je meer informatie over de WA verzekering via Ditzo. Je komt erachter waarvoor je precies gedekt bent als je voor deze autoverzekering kiest. Verder lees je ook uit welke verschillende varianten je allemaal kunt kiezen als je besluit om voor deze verzekeraar te gaan. Het is ook wel handig om alvast van de voordelen op de hoogte te zijn, dus die zijn voor je op een rijtje gezet.

Aan het einde van de pagina kom je erachter op welke manier je makkelijk en snel meerdere interessante opties voor jezelf met elkaar kunt vergelijken.

Zodra je voor de WA verzekering auto via Ditzo kiest, kun je het volgende verwachten

Zodra je voor de WA verzekering bij Ditzo kiest, zijn er een aantal zaken verzekerd als je in de auto rijdt. Stel je eens voor dat je per ongeluk schade toebrengt aan anderen. Dit is al erg genoeg, laat staan als je zelf voor de kosten moet opdraaien. De WA autoverzekering dekt dit soort schade. Daarnaast is je aansprakelijkheid voor schade aan passagiers die je in je auto vervoert ook gedekt. Zelfs de schade aan kleding van passagiers en de schade aan handbagage dat je vervoert voor passagiers hoef je niet uit eigen zak te betalen. Los van de basisdekking, kun je ook voor het Casco Allrisk pakket kiezen.

Wil je niet meteen voor Allrisk gaan? Maar vind je dat de basisdekking net te weinig dekt? Dan kun je losse aanvullende dekkingen naar keuze afsluiten.

Dit maakt kiezen voor de WA autoverzekering via Ditzo een goede keuze

Kies je voor de WA verzekering bij Ditzo? Dan krijg je met een aantal interessante voordelen te maken. De WA verzekering via deze partij komt namelijk met een vriendelijk geprijsde premie om de hoek kijken. Zo is het voor iedereen betaalbaar om in ieder geval een basisdekking af te sluiten. Heb je een auto die ouder is dan 9 jaar? Dan heb je aan de basisdekking genoeg. Nieuwere auto’s kun je bij deze partij uitgebreider laten dekken, zodat je meer geld terugkrijgt als je nieuwe auto iets overkomt. Zo kun je met een veilig en gerustgesteld gevoel de weg op.

Op welke manier kom je erachter welke autoverzekering het beste bij je past?

De makkelijkste manier om erachter te komen welke verzekeraar het beste bij je past is door WA verzekeringen te vergelijken. Dit kun je makkelijk en snel voor elkaar krijgen door de slimme vergelijker op onze website in te zetten. Je ziet in één oogopslag welke verzekeraars er op de markt zijn en wat de hoogte is van de premies die zij van je vragen. Daarnaast kun je zien welke verzekeraars extra dekkingen in de aanbieding hebben. Je kunt bijvoorbeeld voor een basis WA verzekering of een uitgebreide variant kiezen. Het ligt eraan welke dekking bij je budget, situatie en auto past. Door kritisch naar je mogelijkheden te kijken, kom je erachter wat voor jou de beste keuze is.

Houd er rekening mee dat het in Nederland verplicht is om als auto-eigenaar in ieder geval een basis WA verzekering op je naam te hebben. Wanneer je wordt gecontroleerd en dit niet in orde is, kan je een flinke boete riskeren. Daarnaast kan je zelf voor de kosten van schade aan anderen en andere auto’s verantwoordelijk worden gesteld. De kans is groot dat je dan de boete én alle schade die je hebt gemaakt uit eigen zak moet betalen.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo