WA verzekering Univé

Univé biedt een zowel aansprakelijkheidsverzekeringen als WA-autoverzekeringen. Met een WA-verzekering van Univé kies je voor een betrouwbare verzekeraar met uitgebreide opties. Zo biedt Univé haar klanten een eigen schadecentrale.  Je kunt daar dag en nacht schade doorgeven. Extra handig dus, want in vervelende situaties wil je natuurlijk dat je snel de juiste informatie krijg van je verzekeraar. Bij Univé hoef je niet in te zitten over goede bereikbaarheid. Univé heeft één van de hoogste no-claim kortingen in verzekeringsland: tot wel 80%.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering bij Univé

Met een aansprakelijkheidsverzekering van Univé ben je standaard verzekerd tegen schadeclaims tot €2.500.000. Extra handig aan deze aansprakelijkheidsverzekering is dat deze wereldwijde dekking geeft. Ideaal dus wanneer je vaak op reis gaat. Partner en kinderen zijn standaard meeverzekerd, evenals een eventueel tweede huis. Bovendien heeft Univé een handig extraatje bij deze verzekering. Zo ben je tevens verzekerd tegen ongelukjes tot €12.500 in situaties waarin je wettelijk gezien niet aansprakelijk bent, maar waarin je toch financiële assistentie wilt geven aan de benadeelde. Denk bijvoorbeeld aan een ongelukje tijdens een vriendendienst, sommige sport- en spelsituaties, of oppassen bij vrienden, familie en kennissen. Indien je meer schadeverzekering bij Univé afsluit, krijg je bovendien 10% pakketkorting.

WA autoverzekeringen Univé

Bij Univé kun je je hele WA-autoverzekering helemaal zelf samenstellen. Bij Univé vind je natuurlijk alle drie de verzekering terug: WA, Casco beperkt en Allrisk. Casco beperkt van Univé biedt bescherming tegen schade bij brand, Maar Univé biedt nog een hoop aanvullende autoverzekeringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inzittendenverzekering? Deze verzekering biedt je volledige bescherming tijdens een ongeval; je spullen in de auto zijn verzekerd tegen schade en bovendien biedt de inzittendenverzekering extra bescherming bij verwondingen en overlijden. Ook kosten die je moet maken om de schade vast te stellen is verzekerd.

Andere bekeken ook:

Is een WA verzekering voor een auto eigenlijk verplicht?

Ja. Ga je met de auto de openbare weg op, dan is het verplicht om tenminste een WA-verzekering af te sluiten. Heb je die niet, dan kun je beboet worden door de politie bij een controle. Kies je voor alleen een WA-verzekering, dan is alleen de schade aan de tegenpartij vergoed. Je moet dus dan nog wel de schade aan de eigen auto uit eigen zak betalen.

Waarom zou je kiezen voor de WA-verzekering Univé?

Kies je voor een WA-verzekering van Univé? Dan betaal je een lage premie en kun je zelf jouw verzekering samenstellen. Behalve voor een WA-verzekering, kun je er ook terecht voor een WA+ en een Allrisk verzekering. Voorts biedt Univé nog aanvullende verzekeringen bijvoorbeeld in de vorm van een inzittendenverzekering.

Hoe kun je de voor jou beste WA-verzekering vinden?

IN eerste instantie is het zaak om je goed n te lezen over deze verzekering. Verder doe je er verstandig aan om de verzekeringen en verzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je voor die WA-verzekering die naadloos aansluit bij jouw wensen en eisen.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo