WA verzekering ASR Verzekeringen

Heb je een nieuwe auto gekocht? Dan is het belangrijk dat je de administratieve zaken meteen op orde brengt. In Nederland is iedere auto-eigenaar namelijk verplicht om tenminste een WA verzekering af te sluiten. Op deze pagina lees je alles over de WA verzekering via ASR Verzekeringen. Je komt erachter uit welke verschillende dekkingen en pakketten je kunt kiezen. Verder worden de voordelen aan deze specifieke verzekeraar met je gedeeld. Aan het einde van de pagina lees je op welke manier je erachter komt welke autoverzekering het beste bij je persoonlijke situatie past. Het is belangrijk dat je een goede autoverzekering kiest, zodat je meteen tevreden bent met de keuze die je maakt.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Dit kun je bij het afsluiten van een WA verzekering auto via ASR Verzekeringen verwachten

De basis WA verzekering bij ASR Verzekeringen biedt een uitgebreide dekking op het moment dat je anderen, of de eigendommen van derden beschadigd. Een ongeluk zit in een klein hoekje en wanneer je met de auto rijdt, kan de schade al snel oplopen in honderden euro’s, aangezien een auto een stevig en sterk object is, dat snel schade kan veroorzaken. De WA autoverzekering helpt je met het vergoeden van schade aan derden, zonder dat je geld uit je eigen zak dient te betalen.

Deze handige voordelen zitten eraan de WA autoverzekering via ASR Verzekeringen

De WA verzekering van ASR Verzekeringen is een goede keuze op het moment dat je nog een aantal voordelen uit je verzekering wil halen. Allereerst kun je op de website van deze verzekeraar helemaal zelf je verzekering op maat laten samenstellen. Het mooie hieraan is, dat je alleen voor de modules kiest en betaalt, die je op jezelf van toepassing vindt. Dit voorkomt dat je maandelijks te veel geld betaald, voor wat je in werkelijkheid nodig hebt. Een WA verzekering via deze partij dekt zelfs schade dat je aanricht als je met vrijwilligerswerk bezig bent. Dit kan zijn in het geval dat je vrijwillig pakketjes of personen rondrijdt in je eigen auto.

Daarnaast is de basisdekking ideaal op het moment dat je per ongeluk schade aanbrengt aan andere personen of de eigendommen van anderen. De maximale vergoeding die je uit het basispakket kunt ontvangen ligt op €1,25 miljoen. De basisdekking dekt ook schade aan jezelf die anderen aan je hebben toebedeeld. In dat geval kun je maximaal €50.000 euro vergoed krijgen. Wanneer je voor deze verzekeraar kiest, kies je voor een bedrijf van Nederlandse bodem, dat betrouwbaar en nauwkeurig is.

Zoek van tevoren uit welke autoverzekering het beste bij je past

Het afsluiten van een autoverzekering is belangrijk, maar het is nog belangrijker om de juiste verzekering te kiezen. Een verkeerde keuze kan leiden tot extra kosten of onvoldoende dekking. Daarom is het verstandig om van tevoren uit te zoeken welke verzekering het beste bij jou past. Op onze website kun je makkelijk en snel verschillende WA verzekeringen vergelijken. De vergelijker helpt je om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken op basis van dekking en premie. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende opties en kan je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Daarnaast is het ook verstandig om te kijken naar de betrouwbaarheid van de verzekeraar. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een kijkje te nemen op de website van de consumentenbond of door reviews van andere klanten te lezen. Zo weet je zeker dat je kiest voor een verzekeraar die betrouwbaar is en die een goede service biedt. Het afsluiten van een autoverzekering is een belangrijke stap, maar het is nog belangrijker om voor de juiste verzekering te kiezen. Hiermee bescherm je jezelf tegen hoge kosten en zorg je ervoor dat je altijd goed verzekerd de weg op kunt.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo