WA verzekering Nationale-Nederlanden

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Heb je net een nieuwe auto gekocht en ben je op zoek naar een goede verzekeraar? Dan ben je bij Nationale-Nederlanden aan het juiste adres. In Nederland is iedere auto-eigenaar verplicht om een basis WA, WA+ of een Allrisk autoverzekering af te sluiten. Op deze pagina lees je alles over de WA verzekering bij Nationale-Nederlanden. Je komt erachter uit welke verzekeringspakketten je bij hen kunt kiezen. Daarnaast zijn alle voordelen aan deze verzekeraar voor je op een rij gezet.

Aan het einde kom je erachter op welke manier je het beste meerdere autoverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Zodra je precies weet uit welke partijen je kunt kiezen, is het makkelijker om een betaalbare én kwalitatieve verzekeraar te vinden.

Uit wat voor type dekking kun je bij de WA autoverzekering via Nationale-Nederlanden kiezen?

De WA verzekering via Nationale-Nederlanden is een betrouwbare keuze, aangezien dit een Nederlands bedrijf met veel aanzien is. Je kunt bij hen uit de basis WA autoverzekering, WA Plus of de WA Allrisk verzekering kiezen. Ieder pakket vergoed andere vormen van schade. Het is aan jou om te bepalen hoe uitgebreid je gedekt wil zijn. Uiteraard wordt de maandelijkse premie berekend aan de hand van hoe uitgebreid je verzekerd wenst te zijn. Bepaal eerst welk pakket het beste bij je past, zodat je daarna kunt kijken of het qua premie binnen je budget past.

Dit zijn de voordelen van een WA verzekering auto via Nationale-Nederlanden

De WA verzekeringen via Nationale-Nederlanden brengen veel handige voordelen met zich mee. Wanneer je meerdere autoverzekeringen bij deze verzekeraar afsluit, bijvoorbeeld omdat je meerdere auto’s in je bezit hebt, krijg je standaard 10% korting. Verder kan de no-claim korting die aan deze WA verzekering gekoppeld zit, tot wel 80% oplopen. Dit houdt in dat je door schadevrije jaren op te bouwen, flinke korting op je maandelijkse premie kunt ontvangen. Je wordt dus beloond op het moment dat je geen schade rijdt met je auto. Verder is dit een grote speler op de verzekeringsmarkt, waardoor je zeker weet dat de service er goed is.

Hoe kom je erachter welke autoverzekeraar het beste bij je past?

Er zijn een aantal factoren waarmee je kunt bepalen welke autoverzekeraar het beste bij je past. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de dekking die de verzekeraar biedt. Hieronder valt bijvoorbeeld de hoogte van het eigen risico, de verzekerde waarde van je auto en welke soorten schade er door de verzekeraar worden vergoed. Vergelijk deze dekking met andere verzekeraars om een goed beeld te krijgen van de verschillen. Verder is het verstandig om te kijken naar de premies die de verzekeraars vragen. Hierbij dien je wel rekening te houden met het feit dat de goedkoopste premie niet altijd het beste aanbod betekent Een hogere premie kan juist betekenen dat de dekking uiteindelijk beter is.

Het is belangrijk om te kijken naar de service die de verzekeraar biedt. Hierbij kun je denken aan de snelheid van de afhandeling van claims, de bereikbaarheid van de verzekeraar en hoe klantvriendelijk de verzekeraar is. Kijk daarnaast naar de reputatie van de verzekeraar, zoals de beoordelingen van klanten. Je kunt makkelijk en snel WA verzekeringen vergelijken op onze website. Op die manier krijg je een goed beeld van de verschillende verzekeraars en hun aanbod. Bedenk dat het verstandig is om meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo ben je er zeker van dat je de verzekeraar kiest die het beste bij je past.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo