WA verzekering Aon Direct

Heb je een nieuwe auto gekocht? Dan ben je als auto-eigenaar verplicht om een WA verzekering af te sluiten. Maar hoe weet je welke verzekeraar het beste bij je past? Op deze pagina kom je alles te weten over de WA verzekering Aon Direct. Je leest meer informatie terug over deze specifieke verzekeraar en komt erachter met welke voordelen je te maken krijgt als je voor een verzekering via deze aanbieder kiest. Verder kun je een aantal bruikbare tips terugvinden over het vergelijken van meerdere verzekeraars. Hoe beter jij weet waar je naar op zoek bent, hoe beter je nieuwe autoverzekering op jouw situatie aansluit.

Om veilig de weg op te kunnen en gedekt te worden tegen bepaalde vormen van schade, is het verstandig om zo snel mogelijk een WA verzekering af te sluiten.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Dit wil je over de WA autoverzekering via Aon Direct weten

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om een WA autoverzekering bij af te sluiten? Dan is de WA verzekering via Aon Direct iets voor jou! Deze verzekeraar biedt niet alleen WA verzekeringen aan, want zij zijn een professioneel verzekeringskantoor, dat ook andere type verzekeringen in het assortiment heeft zitten. Bij Aon Direct kun je uit een basis WA-verzekering, de WA+ dekking en de All Risk dekking kiezen. Het spreekt voor zich dat je bij de verzekeringen bovenop de ‘reguliere’ variant op meerdere manieren geholpen en financieel gedekt kunt worden.

Maak kennis met de voordelen van de WA verzekering auto bij Aon Direct

Wanneer je voor de WA verzekering Aon Direct kiest, krijg je direct met interessante voordelen te maken. Deze WA verzekering biedt je zowel hulp na een ongeval in het binnen- en buitenland. Dit komt vooral van pas als je met de auto op vakantie gaat. Het maakt voor deze verzekeraar niet uit waar jij je bevindt, als je hulp nodig hebt, zorgen zij ervoor dat je transport ontvangt nadat je een ongeval hebt meegemaakt. Pechhulp is daarnaast ook inbegrepen. Deze verzekeraar is een goede keuze als je op zoek bent naar een verzekeraar met een aantrekkelijke premie. Bovendien ontvang je tot wel 80% aan no-claimkorting.

Wanneer je online naar beoordelingen van deze verzekeraar zoekt, komen zij erg goed uit de bus. Klanten beoordelen ze gemiddeld gezien zelfs met een 8.1, wat erg netjes is. Men is te spreken over de klantenservice, bereikbaarheid en de snelheid waarmee declaraties worden afgehandeld.

Handige tips om makkelijk en snel een autoverzekeraar te vinden die bij je past

In Nederland ben je verplicht om een WA verzekering af te sluiten, op het moment dat je een auto op jouw naam laat zetten. Je kunt een flinke boete krijgen als je onverzekerd de weg op gaat. Dus zorg ervoor dat jij je zaken op orde hebt, voordat je in je nieuwe auto stapt. Er zijn een aantal handige tips die je kunnen helpen om makkelijk en snel een autoverzekeraar te vinden die bij je past. Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is welke soort verzekering je precies nodig hebt. Je kunt uit verschillende soorten verzekeringen kiezen, zoals een WA verzekering, WA+ beperkt casco, allrisk en oldtimer verzekeringen.

Het is ook een goed idee om te kijken naar het verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden bijvoorbeeld extra diensten aan zoals hulp bij pech onderweg of vervangend vervoer. Dit zijn diensten die je misschien wel of niet nodig hebt. Door hier rekening mee te houden, kun je een verzekeraar kiezen die het beste bij je past. Verder kun je de handige vergelijker op onze website gebruiken, om snel een overzicht te krijgen van alle interessante mogelijkheden die je hebt.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo