WA verzekering De Goudse

Wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee de weg op. Houd er rekening mee dat je eerst een aantal zaken dient te regelen, voordat je er met de auto op uit gaat. Een van die dingen is het regelen van je WA verzekering. Op deze pagina kom je erachter wat de WA verzekering via De Goudse precies inhoudt. Je komt erachter wat voor dekking je bij deze verzekeraar mag verwachten en uit welke verschillende autoverzekeringen je bij deze partij allemaal kunt kiezen. Verder worden de voordelen alvast voor je op een rijtje gezet. Op die manier kun je overwegen of deze verzekeraar bij je past of niet.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Aan het einde kom je erachter waarom het belangrijk is om een goede WA verzekering af te sluiten op het moment dat je een auto koopt.

Meer achtergrondinformatie over WA verzekering auto De Goudse

Wil je misschien een WA verzekering bij De Goudse afsluiten? Dan wil je van tevoren uiteraard weten wat je van deze WA autoverzekering mag verwachten. Deze verzekering dekt schade die je aan derden of de eigendommen van derden toebrengt. Wanneer je ook schade aan jezelf en je eigen auto wil laten dekken, kun je voor volledige dekking kiezen. Je betaalt hier maandelijks iets meer voor, maar dan krijg je er in geval van nood ook meer voor terug. De Goudse is een betrouwbare en kwalitatieve verzekeraar, waar je zeker van op aan kunt!

Met deze interessante voordelen krijg je bij een WA autoverzekering via De Goudse te maken

Op het moment dat je voor de WA verzekering via De Goudse kiest, krijg je met interessante voordelen te maken. Allereerst betaal je bij deze verzekeraar een erg gunstige premie voor een tweede gezinsauto of motor die je bij de verzekeraar wil aanmelden. Veel mensen hebben tegenwoordig een tweede vervoersmiddel, waardoor je op dat moment dan direct op verzekeringskosten bespaart. Daarnaast kun je naast de basisverzekering ook uit aanvullende modules kiezen. Zo is er voor iedereen wel een WA verzekering te vinden die bij hem of haar past. Verder hoef je bij deze verzekeraar geen eigen risico te betalen als het herstel wordt gedekt door de Schadegarant module.

De basisdekking verzekert direct accessoires voor de auto mee tot een bedrag van €1250 euro. Dient de auto door een Schadegarantbedrijf hersteld te worden? Dan kun je bij deze verzekeraar op passend vervangend vervoer regelen. Zo kan je alsnog overal gaan en staan terwijl de schade aan je auto hersteld wordt.

Waarom is het belangrijk om de juiste verzekering voor je auto af te sluiten?

In Nederland is iedere auto-eigenaar verplicht om in ieder geval een basis WA verzekering af te sluiten. Een WA verzekering biedt dekking tegen schade die jij met je auto bij derden veroorzaakt. Hiermee bescherm je jezelf tegen onnodig hoge kosten. Maar niet elke WA verzekering is gelijk. Sommige verzekeraars bieden bijvoorbeeld extra dekking voor ruit- en diefstal schade. Andere verzekeraars geven korting op de premie als je een alarmsysteem in je auto laat zetten en nog veel meer. Het is daarom verstandig om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken om zo de juiste verzekering af te sluiten.

Daarnaast is het ook belangrijk om je verzekering aan te passen aan je persoonlijke situatie. Ben je bijvoorbeeld vaak in het buitenland met je auto? Dan is het verstandig om een verzekering af te sluiten met Europese dekking. Zo weet je zeker dat je in het geval van schade ook gedekt bent in het buitenland. Met een goede WA verzekering weet je in ieder geval dat je er niet alleen voorstaat op het moment dat je schade veroorzaakt.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo