Goedkoopste autoverzekering WA

Vergelijk en bespaar tot € 250:

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Wanneer je gaat bepalen wat de goedkoopste autoverzekering WA is, dien je te letten op een aantal punten. De goedkoopste verzekering is in jouw situatie namelijk niet altijd de beste verzekering. Verzekeren doe je altijd door te kijken naar welke soort schade je wilt verzekeren, de leeftijd van je voertuig en je rijgedrag. Ook is het aantal kilometers wat je jaarlijks rijdt bepalend voor de hoogte van he premie. Immers, hoe meer kilometers je maakt, hoe groter de kans is dat er schade ontstaat aan je auto. Ben je op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Op WAverzekering.nl kun je direct WA-autoverzekeringen vergelijken

De goedkoopste autoverzekering WA sluit je af door goed te vergelijken

Er zijn in Nederland tientallen, zelfs honderden verzekeraars. Maar waar let je nu precies op wanneer je een keuze maakt? Het is bijna ondoenlijk om op al die verschillende websites alle verschillende WA-autoverzekeringen te gaan vergelijken. Je kunt dan dus het beste gebruik maken van websites om autoverzekeringen te vergelijken. Op WAverzekering.nl kun je alle gegevens over de auto en je situatie invoeren en deze website toont je dan overzichtelijk alle premies van verschillende verzekeraars. Dit maakt je uiteindelijke keuze een stuk makkelijker.

  • Een andere tip voor het vinden van de goedkoopste verzekering WA is door te kijken welke andere verzekeringen je waar hebt lopen. Bijvoorbeeld je aansprakelijkheidsverzekering en je inboedelverzekering. Verzekeraars bieden vaak een extra korting die soms wel oploopt tot 10% of meer wanneer je meer verzekering via hen afsluit.
  • De goedkoopste autoverzekering WA vind je door goed je situatie door te nemen. Wat zijn je wensen, hoeveel is je auto waard en hoe groot is de kans dat je met je auto schade maakt? Op basis van die gegevens kan je jouw zoektocht naar een goedkope autoverzekering starten.

De goedkoopste autoverzekering WA is altijd gebaseerd op je persoonlijke situatie

Houd bij het vergelijken alvast de gegevens bij de hand van de auto die je wit verzekeren. Op de meeste websites van verzekeraars kun je het kenteken invoeren en de website kan dan automatisch achterhalen welk type auto het is, welk bouwjaar de auto heeft en welke verzekering daar bij past. Op basis van de leeftijd van het voertuig zal de website je een suggestie doen voor WA, WA-casco of WA-allrisk. Uiteraard kun je dit zelf aanpassen.

  • Veel verzekeraars bieden vaak nog allerlei losse modules aan die voor jou interessant kunnen zijn. Vervoer je bijvoorbeeld vaak passagiers? Dan kan een aanvullende verzekering voor inzittenden de beste, en dus de goedkoopste optie voor jou zijn.
  • De goedkoopste verzekering WA kun je vinden door via de verzekeraars op WAverzekering.nl snel en eenvoudig een vergelijking uit te voeren.
Is de goedkoopste autoverzekering WA afsluiten verstandig?

Of dat verstandig is, hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie. Bepalend zijn onder meer vragen als hoe oud je auto precies is en hoeveel kilometer per jaar je per jaar rijdt. Doorgaans wordt voor auto’s ouder dan tien jaar een goedkope WA verzekering afgesloten.

Waarom speelt het aantal kilometers een rol?

Of je al dan niet de goedkoopste autoverzekering WA afsluit hangt ook af van het aantal kilometer dat je rijdt. Logisch, want hoe meer kilometer je aflegt, hoe groter de kans op een ongeval. Daarom zou dan wellicht een andere verzekering als de WA Beperkt Casco of de WA Volledig Casco verzekering beter zijn.

Hoe vind je dan de goedkoopste WA autoverzekering?

Die vind je hier, via deze website. Door hier een aantal verzekeraars met elkaar te vergelijken, kom je vanzelf uit bij de voor jou meest aantrekkelijke en goedkoopste autoverzekering uit.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo