WA verzekering Lancyr

In Nederland is iedere auto-eigenaar verplicht om tenminste een basis WA verzekering af te sluiten. Dit betekent dat je dit eerst moet regelen, voordat je met de auto de weg op kunt. Doe je dit niet, kun je een flinke boete en de volledige aansprakelijkheid op eventuele schade riskeren. Gelukkig kun je uit verschillende verzekeraars kiezen als het op een WA autoverzekering aankomt. Op deze pagina maak je kennis met de WA verzekering via Lancyr. Je komt erachter uit welke verschillende dekkingen je hier kunt kiezen. Verder worden de voordelen aan deze verzekeraar aan je uitgelegd.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Aan het einde van de pagina krijg je handige tips over het makkelijk en snel kunnen vergelijken van meerdere verzekeraars. Het is belangrijk dat je voor een verzekering kiest die op jouw wensen en behoeften aansluit. Dan weet je zeker dat je niet onnodig te veel geld betaald voor modules die je niet nodig hebt.

Kom erachter waar je met de WA autoverzekering bij Lancyr precies voor verzekerd bent

Een WA autoverzekering biedt dekking voor de kosten van aansprakelijkheid als je betrokken bent bij een ongeval en de schade aan andere voertuigen of personen veroorzaakt. De basis WA verzekering via Lancyr verzekert je hiertegen. Wil je ook tegen brand- en stormschade, diefstal en inbraak en ruitschade verzekerd zijn? Dan kun je voor hun WA+ Beperkt Casco pakket kiezen. Als je daar bovenop nog tegen schade door je eigen schuld en vandalisme verzekerd wenst te zijn, kun je voor het Allrisk pakket gaan. Zoals je merkt heb je veel mogelijkheden bij deze verzekeraar. Hoe beter je verzekerd bent, des te minder schadevormen je uit eigen zak hoeft te betalen.

Een WA verzekering is verplicht aangezien personen die in een auto rijden financieel gezien niet telkens zelf voor de financiële schade kunnen opdraaien. Wanneer je een slechte chauffeur bent zou dat betekenen dat je binnen no-time failliet gaat. Om je spaargeld veilig op z’n plek te laten staan, helpt de WA verzekering als je schade aan anderen toebrengt met de auto.

Deze voordelen maken dat je voor een WA verzekering auto bij Lancyr wil kiezen

De WA verzekering via Lancyr brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is de premie die je voor deze WA verzekering betaalt, vriendelijk geprijsd. Hoewel je maandelijks betaald, krijg je er veel dekking voor terug als je dat eens nodig blijkt te hebben. Je kunt naast de basisverzekering uit meerdere aanvullende dekkingen kiezen. Dit maakt van deze verzekeraar een mogelijkheid voor iedereen, aangezien er altijd wel een dekking tussen zit die bij je past. Verder scoort deze verzekeraar een 9,5 uit 10. Anderen zijn dus erg tevreden over deze partij, wat aangeeft dat dit een betrouwbare keuze is. Zo kun je zorgeloos de weg op en krijg je niet opeens met flinke financiële verrassingen te maken.

Bekijk en vergelijk welke autoverzekering het beste bij je past

Weet je nog niet goed welke verzekeraar het beste bij je past? Kies er dan voor om WA verzekeringen te vergelijken. Er zijn alleen best veel verschillende WA autoverzekeringen beschikbaar, waardoor het lastig kan zijn om de juiste te kiezen. Sommige verzekeringen bieden bijvoorbeeld extra dekking voor schade aan je eigen auto, terwijl andere verzekeraars een lagere premie voor je in de aanbieding hebben. Een ander belangrijk punt om te overwegen is de hoogte van het eigen risico. Dit is het bedrag dat je zelf moet betalen wanneer je een ongeval veroorzaakt. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie, maar ook hoe groter het risico dat je een groot bedrag moet betalen bij een ongeluk of schade.

Daarnaast is het ook aan te raden om de voorwaarden van de verzekeringen goed door te lezen. Hiermee kun je zien of er bijvoorbeeld beperkingen zijn voor bepaalde soorten schade of situaties.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo