Hoe wij werken

Onafhankelijk & betrouwbaar

WAverzekering.nl is een informatieve website over WA verzekeringen. We bieden een overzicht van verzekeraars waar je op de website van de aanbieder zelf een vergelijking kan maken. Op WAverzekering.nl geven we geen financieel advies. We kunnen dus geen individuele personen helpen met vraagstukken.

Gratis voor gebruikers

Om onze website actueel en gratis te houden voor consumenten ontvangen we een eenmalige vergoeding indien een bezoeker via onze website overgaat tot het afsluiten van een verzekering. Het is mogelijk dat we niet alle aanbieders hebben opgenomen op onze website aangezien daar geen informatie over is aangeleverd. Hoewel we ons best doen om de informatie up-to-date en compleet te houden kan het zijn dat deze per abuis onjuist is. We zijn op geen enkele wijze aansprakelijk, noch verantwoordelijk oor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WAverzekering.nl verstrekte informatie.

De getoonde premies bij persoonlijk aansprakelijkheidsverzekeringen zijn gebaseerd op een maatman (modelpersoon) en dient als indicatie. We zijn uit gegaan van een alleenstaande man van 35 jaar die kiest voor een dekking van minimaal € 1.000.000. Vergelijk de premies op de websites van de verzekeraars voor een volledig beeld van de daadwerkelijke premies.

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo