WA verzekering Nissan

Voordelige Nissan WA verzekering vergelijken
Voordelige Nissan WA verzekering vergelijken

Ben jij op zoek naar een voordelige WA verzekering Nissan? Vergelijk dan de verschillende mogelijkheden met de handige tool op WAverzekering.nl. Wij geven je dan meteen een overzicht van de WA verzekering auto die het beste bij je passen. Het vergelijken van WA verzekeringen is altijd een goede keuze. De premie verandert namelijk regelmatig. Ook in je persoonlijke situatie kunnen veranderingen komen. Op WAverzekering.nl ontdek je snel of je goed verzekerd bent, of dat het toch beter en voordeliger kan.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Over Nissan

De eerste serie Nissans verscheen in 1966 op de Nederlandse markt. Ze werden toen nog verkocht onder de naam Datsun. De naam Nissan kwam pas in 1983. Nissan is een partnerbedrijf van Renault en behoort tot de grootste autobedrijven ter wereld. Wat betreft vernieuwingen wil Nissan voorop lopen. Het bedrijf maakte de eerste MPV, de eerste crossover en presenteerde de eerste elektrische gezinsauto. 

Welke modellen zijn er van Nissan?

Nissan is een Japans bedrijf, dat in Europa vooral personenauto’s levert. We geven je graag een overzicht van de meest populaire Nissan modellen:

Nissan 370Z
Nissan Leaf
Nissan Pulsar
Nissan Micra
Nissan Juke
Nissan Qashqai
Nissan X-Trail

Waarom een WA verzekering Nissan afsluiten?

In Nederland is een WA verzekering voor je auto verplicht. Je mag niet onverzekerd de weg op. Er zijn WA autoverzekeringen met verschillende dekkingen. De meest voordelige verzekering is de standaard WA verzekering Nissan. Deze verzekering dekt alleen de schade die jij bij anderen veroorzaakt. Je eigen schade wordt dus niet vergoed. Met de WA+ of WA+ beperkt casco heb je een hogere dekking. Die vergoedt bijvoorbeeld ruitschade of schade door diefstal aan je auto. De meest complete verzekering is de allrisk verzekering. Deze verzekering dekt de schade van jou en die van de tegenpartij.

Wat kost een WA autoverzekering?

De premie van een WA autoverzekering hangt af van de dekking die je kiest. Hoe meer je verzekert, hoe hoger de premie is. Daarbij zijn ook je schadevrije jaren belangrijk. Soms kun je een kleine schade beter uit eigen zak betalen. Dan blijven je schadevrije jaren staan. Kies je voor een hoger eigen risico? Dan zal je premie ook lager uitvallen. Misschien heb je ook nog aanvullende verzekeringen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een schade-inzittendenverzekering of ongevallen-inzittendenverzekering. Ook rechtsbijstand kun je meeverzekeren. Kijk altijd eerst of je al een losse verzekering voor rechtshulp hebt. Zo betaal je geen onnodige premie.

Welke WA autoverzekering voor je Nissan kun je het beste kiezen?

Een goede WA autoverzekering voor je Nissan heeft een prima dekking en een voordelige premie. Op WAverzekering.nl vind jij snel de verzekering die het beste aansluit bij je persoonlijke situatie. De leeftijd van je auto speelt daarbij een belangrijke rol. Is jouw Nissan jonger dan 6 jaar? Dan kun je het beste kiezen voor een allrisk verzekering. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is een standaard WA verzekering meestal genoeg. Bedenk altijd goed wat je wensen zijn en welke zaken je verzekerd wilt hebben.

WA autoverzekeringen vergelijken

Het vergelijken van WA autoverzekeringen kan je veel voordeel opleveren. Het kan zomaar gebeuren dat je bij een andere verzekeraar minder premie hoeft te betalen voor dezelfde dekking. Op WAverzekering.nl vergelijk je gemakkelijk en snel verschillende verzekeringen met elkaar. Heb je de verzekering van je keuze gevonden? Dan kun je meteen doorklikken naar de verzekeraar om hem af te sluiten. 

Wat is de beste WA autoverzekering voor jouw Nissan?

Dat is sterk afhankelijk van een groot aantal factoren zoals bijvoorbeeld de leeftijd van de Nissan en het aantal kilometers dat je jaarlijks in je Nissan rijdt. Het is in ons land verplicht tenminste een WA verzekering af te sluiten voor jouw Nissan.

Welke WA verzekeringen zijn er voor de Nissan?

Je kunt besluiten je Nissan alleen WA te verzekeren. In dat geval ben je alleen gedekt voor schade aan derden. De meest uitgebreide WA verzekering is de WA Volledig Casco verzekering. Je bent dan onder meer verzekerd voor schade aan derden, brand, explosie, diefstal, een sterretje in de voorruit, botsingen met dieren en schade als gevolg van een aanrijding, slippen en te water raken.

Wat kan waverzekering.nl precies voor jou en jouw Nissan betekenen?

Hier op deze website kun je een aantal geselecteerde verzekeraars met elkaar vergelijken. Zo vind je de voor jouw Nissan beste verzekering met de laagste maandpremie.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo