WA verzekering ZEKUR

Een nieuwe auto betekent direct ook het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Aangezien je uit veel verschillende verzekeraars kunt kiezen, kan het lastig zijn om de knoop door te hakken. Op deze pagina kom je meer te weten over een WA verzekering bij ZEKUR. Je leest uit welke verschillende dekkingen je allemaal kunt kiezen. Daarnaast worden alle voordelen die aan deze verzekeraar zitten uitvoerig met je gedeeld. Aan het einde van de pagina kom je erachter op welke manier je zonder al te veel moeite een goede en betaalbare autoverzekering kunt vinden. Door verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken, zorg je ervoor dat je voor een verzekering kiest die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Uit deze verschillende pakketten kun je bij de WA autoverzekering via ZEKUR kiezen

De WA verzekering via ZEKUR is een goede keuze als je op zoek bent naar een overzichtelijke en betaalbare autoverzekering. Je kunt bij hen uit twee soorten
WA autoverzekeringen kiezen. Namelijk uit de Gewoon ZEKUR auto- of de Extra ZEKUR autoverzekering. Bij het gewone pakket ben je verzekerd tegen schade veroorzaakt bij andere personen en hun eigendommen. De Extra ZEKUR optie bestaat uit twee losse pakketten, namelijk de Beperkt Casco of de Volledig Casco. Het Beperkt Casco pakket past bij je als je tegen diefstal, botsingen met loslopende dieren en brand-, storm- en hagelschade verzekerd wil worden.

De Volledig Casco variant biedt daar bovenop vergoedingen voor schade die je zelf aan je eigen auto veroorzaakt en schade dat door andere personen aan je auto wordt veroorzaakt.

Met deze handige voordelen krijg je te maken als je besluit voor de WA verzekering auto bij ZEKUR te kiezen

Zodra je voor een WA verzekering bij ZEKUR kiest, krijg je met interessante voordelen te maken. Allereerst betaal je bij deze verzekeraar geen afsluitkosten. Daarnaast krijg je een gratis leenauto op het moment dat jij je eigen auto bij één van hun geselecteerde garages langsbrengt voor het laten uitvoeren van reparaties. Deze WA verzekering isvriendelijk geprijsd, waardoor hij voor veel mensen beschikbaar is. Ook als je met een beperkt budget te maken hebt. Het team van deze verzekeraar is professioneel, punctueel en komt gemaakte afspraken feilloos na. Deze verzekeraar is daarom een goede optie om voor te kiezen. Vergoedingen worden daarnaast snel aan je uitbetaald.

Hoe kom je er makkelijk en snel achter welke autoverzekering bij je past?

Er zijn een aantal manieren om snel en eenvoudig te achterhalen welke autoverzekering het beste bij je past. Een goede manier is door gebruik te maken van de handige vergelijkingstool, die je op onze website terug kunt vinden. WA verzekeringen vergelijken helpt je om erachter te komen welke verzekeraars er op de markt zijn en bij wie je de best mogelijke dekking tegen de meest vriendelijke prijs kunt afsluiten. Het is belangrijk om voor een verzekeraar te kiezen die bij je past. Dit kun je doen door je eigen wensen en behoeften eerst duidelijk te krijgen. Vervolgens kun je filteren op verzekeraars die aan jouw eisen voldoen.

Op het moment dat je definitief voor een bepaalde WA verzekering kiest, is het belangrijk om te letten op de dekking die de verzekeraar biedt. Hierbij kun je denken aan de hoogte van het eigen risico, de verzekerde waarde van je auto en welke soort schade er wel of niet wordt vergoed. Het is ook verstandig om te kijken naar de premies die de verzekeraars vragen. En of je dit maandelijks kunt betalen. Verder is het een idee om reviews over de verzekeraar op te zoeken, zodat je kunt zien of andere mensen er positief over zijn of juist niet.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo