WA-verzekering FBTO

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

FBTO is een oude bekende in het rijtje verzekeraars. FBTO is voorloper op het gebied van makkelijk schade claimen en biedt haar klanten een uitstekende bereikbaarheid. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen met de schade-experts van FBTO; via telefoon, internet en zelfs WhatsApp. FBTO heeft tevens een eigen alarmcentrale waar je dag en nacht terecht kunt met schade en vragen daaromtrent. Bij FBTO vind je een heel scala aan verzekeringen, waaronder natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering, WAM-autoverzekering én een hoop aanvullende verkeringen. Met verzekeringen van FBTO sta je zekerder in het leven. FBTO is bovendien in het jaar 2018 uitgeroepen als meest klantvriendelijke verzekeraar.

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering bij FBTO

De aansprakelijkheidsverzekering, zoals de WA-verzekering FBTO, ook genoemd wordt, is één van de meest afgesloten verzekeringen in Nederland. En dat is niet zo gek want FBTO biedt verzekerden allerlei mooie extra’s. Natuurlijk is je hele gezin gedekt onder de polis bij FBTO. Maar als één van de weinige verzekeraars, zijn bijvoorbeeld ook studerende kinderen die niet meer thuis wonen meeverzekerd op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Aangezien studenten ook nog wel eens in ongelukkige situaties kunnen belanden, hoef je je wat aansprakelijkheid betreft dus geen zorgen maken over jouw op kamers wonende kinderen. Daarnaast vergoed FBTO ook schade veroorzaakt door logés. Je ziet, een erg uitgebreide dekking voor een aansprakelijkheidsverzekering!

WA-autoverzekering FBTO

De autoverzekeringen van FBTO zijn superflexibel en kun je naar believen uitbreiden met verschillende modules. Natuurlijk kun je bij FBTO terecht voor de standaard WA-verzekeringen in drie categorieën: WA, WA plus en allrisk. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen risico verlagen of zelfs helemaal inperken. Dat betekent dus dat je je WA-autoverzekering zo kunt samenstellen dat je bij schade nooit iets uit eigen zak hoeft te betalen. Bij FBTO kun je tevens een module afsluiten voor het zelf mogen kiezen van je schadeherstelbedrijf. Ideaal, want zo hoef je nooit naar een garage waarmee je verzekeraar samenwerkt en kun je gewoon naar je eigen, vertrouwde adresje. Bij FBTO kun je tevens vervangend vervoerkrijgen en helemaal handig is de haal- en brengservice voor je auto. Moet je auto hersteld worden dan wordt hij voor je deur opgehaald en ook weer afgeleverd.

Andere bekeken ook:

Welke WA-verzekering is verplicht?

Er zijn twee verschillende WA-verzekeringen: die voor personen en die voor auto’s. Van deze twee verzekeringen is de WA-verzekering voor auto’s verplicht. Dat is die voor personen dus niets, al is en blijft het wel hele verstandig om ook deze verzekering altijd af te sluiten.

Waarom staat de verzekering van FBTO als goed bekend?

Kies je voor een WA-verzekering van FBTO, dan kies je voor een betrouwbare en ervaren verzekeraar. De bereikbaarheid is perfect en FBTO beschikt over een eigen alarmcentrale. Bovendien zijn de premies laag en is er bij deze verzekeraar nog sprake van persoonlijk contact.

Hoe kun je het beste de voor jou beste verzekering vinden?

In eerste instantie is het verstandig om je goed te verdiepen in de verzekering en alles er over te lezen. Dat kan prima op waverzekering.nl. Bovendien kun je op deze plaats meteen ook de beste verzekeringen en verzekeraars goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk weet je zeker dat jij de beste en goedkoopste verzekering kiest.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo