WA-verzekering FBTO

FBTO is een oude bekende in het rijtje verzekeraars. FBTO is voorloper op het gebied van makkelijk schade claimen en biedt haar klanten een uitstekende bereikbaarheid. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen met de schade-experts van FBTO; via telefoon, internet en zelfs WhatsApp. FBTO heeft tevens een eigen alarmcentrale waar je dag en nacht terecht kunt met schade en vragen daaromtrent. Bij FBTO vind je een heel scala aan verzekeringen, waaronder natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering, WAM-autoverzekering én een hoop aanvullende verkeringen. Met verzekeringen van FBTO sta je zekerder in het leven. FBTO is bovendien in het jaar 2018 uitgeroepen als meest klantvriendelijke verzekeraar.

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering bij FBTO

De aansprakelijkheidsverzekering, zoals de WA-verzekering FBTO, ook genoemd wordt, is één van de meest afgesloten verzekeringen in Nederland. En dat is niet zo gek want FBTO biedt verzekerden allerlei mooie extra’s. Natuurlijk is je hele gezin gedekt onder de polis bij FBTO. Maar als één van de weinige verzekeraars, zijn bijvoorbeeld ook studerende kinderen die niet meer thuis wonen meeverzekerd op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Aangezien studenten ook nog wel eens in ongelukkige situaties kunnen belanden, hoef je je wat aansprakelijkheid betreft dus geen zorgen maken over jouw op kamers wonende kinderen. Daarnaast vergoed FBTO ook schade veroorzaakt door logés. Je ziet, een erg uitgebreide dekking voor een aansprakelijkheidsverzekering!

WA-autoverzekering FBTO

De autoverzekeringen van FBTO zijn superflexibel en kun je naar believen uitbreiden met verschillende modules. Natuurlijk kun je bij FBTO terecht voor de standaard WA-verzekeringen in drie categorieën: WA, WA plus en allrisk. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen risico verlagen of zelfs helemaal inperken. Dat betekent dus dat je je WA-autoverzekering zo kunt samenstellen dat je bij schade nooit iets uit eigen zak hoeft te betalen. Bij FBTO kun je tevens een module afsluiten voor het zelf mogen kiezen van je schadeherstelbedrijf. Ideaal, want zo hoef je nooit naar een garage waarmee je verzekeraar samenwerkt en kun je gewoon naar je eigen, vertrouwde adresje. Bij FBTO kun je tevens vervangend vervoerkrijgen en helemaal handig is de haal- en brengservice voor je auto. Moet je auto hersteld worden dan wordt hij voor je deur opgehaald en ook weer afgeleverd.

Andere bekeken ook:

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo