WA verzekering ING

Voordat je van een nieuwe auto kunt genieten, is het belangrijk dat je een autoverzekering afsluit. In Nederland dient iedere auto-eigenaar namelijk tenminste een WA verzekering op zijn of haar naam te hebben. Op deze pagina staat de WA verzekering via ING centraal. Je komt erachter waar het verzekeringspakket bij de ING uit bestaat en of je nog uit aanvullende modules kunt kiezen. Hoe uitgebreider je verzekerd bent, hoe meer maandelijkse premie je betaald. Het kan de investering uiteindelijk waard zijn, maar het is maar net waar je zelf naar op zoek bent. Verder worden de voordelen aan deze specifieke verzekeraar met je gedeeld.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Aan het einde van de pagina kom je erachter waarom het zo belangrijk is om met je auto altijd goed verzekerd de weg op te gaan. Je ontvangt direct tips over hoe je makkelijk en snel een goede verzekering vindt die bij je past.

Wist je dat je ook een WA autoverzekering via de ING kunt afsluiten?

De WA verzekering via de ING bestaat uit drie verschillende vormen waaruit je kunt kiezen. De basis WA autoverzekering verzekerd je tegen schade die je bij andere personen of hun eigendommen aanricht. Daarna komt de WA Extra optie, waarbij je ook verzekerd bent voor schade aan je eigen auto. Heb je een gloednieuwe wagen? Dan ontvang je het eerste jaar zelfs de nieuwwaarde terug als er iets met je auto gebeurt. Wil je voor de meest uitgebreide optie gaan? Dan kies je voor WA Casco. Hierbij krijg je 2 jaar lang de nieuwwaarde van je auto terug.

Kom meer te weten over de voordelen aan een WA verzekering auto via de ING

Wees je ervan bewust dat er interessante voordelen bij een WA verzekering via de ING komen kijken. Allereerst werken zij vaak met wisselende acties voor nieuwkomers, waardoor je zomaar €50 euro cashback bij je eerste WA verzekering kunt ontvangen. Houd de voorwaarden daarom goed in de gaten. Verder kan je korting krijgen op het moment dat jij je schadevrije jaren opbouwt. Hoe langer je schadevrij weet te blijven, hoe hoger de korting op je premie wordt. Dit kan wel oplopen tot 80%! Daarnaast mag je bij deze verzekeraar zelf de hoogte van je eigen risico bepalen.

Hoe hoger je eigen risico is, hoe minder maandelijkse premie je betaald. Dit kom vooral van pas als jij jezelf een uitstekende chauffeur vindt, die amper schade of ongelukken meemaakt.

Waarom is het belangrijk om met je auto goed verzekerd de weg op te gaan?

Een goede autoverzekering vinden en afsluiten kost je even tijd, maar is erg belangrijk om te doen. Om het je een stuk makkelijker te maken, hebben wij een slimme vergelijkingstool ontwikkeld. Met de tool kun je snel verschillende WA verzekeringen vergelijken. In Nederland is het verplicht om je auto te verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid. Dit houdt in dat als je iemand anders letsel of schade toebrengt met je auto, de verzekering de kosten hiervan zal vergoeden. Een verzekering biedt financiële bescherming voor jou en andere betrokkenen bij een ongeval. Als je zelf verantwoordelijk bent voor de schade, kan het financieel zware gevolgen hebben als je niet verzekerd bent.

Op het moment dat je kiest voor een allriskverzekering, dek je direct ook de schade aan je eigen auto, of het nu door een ongeval of een diefstal gebeurt. Dit kan je helpen om de kosten van de reparatie of vervanging van je auto te dragen. Een belangrijk voordeel van een goede verzekering is het feit dat je met een gerustgesteld gevoel de weg op kunt. Je weet dat je verzekerd bent voor eventuele ongevallen. En daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over de financiële gevolgen ervan.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo