WA verzekering Promovendum

Een nieuwe auto is om blij van te worden. Helaas komt naast het uitproberen van je nieuwe bak, ook het regelen van de administratieve kant kijken. Je de weg namelijk niet op totdat je tenminste een WA verzekering hebt afgesloten. Op deze pagina lees je meer informatie over de WA verzekering via Promovendum. Deze verzekeraar is betrouwbaar en bekend, waardoor je in ieder geval weet dat je niet opgelicht kunt worden. De verschillende autoverzekeringen waar je bij deze partij uit kunt kiezen worden aan je voorgelegd. Verder lees je ook welke voordelen eraan deze verzekeraar zitten.

Vind de goedkoopste autoverzekering bij 10+ verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van UnivéLogo van Allianz DirectLogo van ASRLogo van De Goudse
Deze vergelijking is aangeboden door financieel adviseur Haaker & Daas B.V. - AFM 12048971

Aan het einde ontvang je bruikbare en waardevolle tips over het vergemakkelijken van je zoektocht naar de juiste autoverzekeraar. Door even je tijd en moeite te investeren, weet je daarna zeker dat je voor de best mogelijke optie hebt gekozen.

Hier ben je voor verzekerd als je voor de WA autoverzekering van Promovendum kiest

Een WA verzekering via Promovendum komt vooral van pas op het moment dat je een auto hebt die ouder is dan 10 jaar. Dit komt omdat oude auto’s vaak een lagere dagwaarde hebben, waardoor de investering in een WA autoverzekering het meer dan waard is. Mensen kiezen vaak voor de basisverzekering op het moment dat zij niet 100% afhankelijk zijn van hun auto. Wanneer je een nieuwere auto hebt, wil je natuurlijk dat je beter en uitgebreider verzekerd bent. In dat geval kan je dan voor een WA+ Beperkt Casco of een Allrisk verzekering kiezen. Je bepaalt zelf welke optie bij je past, zolang je maar verzekerd de weg op gaat.

Deze voordelen horen bij een WA verzekering auto via Promovendum

Er zitten interessante voordelen aan de WA verzekering bij Promovendum. Wanneer je voor deze WA verzekering kiest, betaal je namelijk een scherpe premie. Je bent uitstekend verzekerd, zonder dat jij je iedere maand blauw betaald. Verder is er bij deze partij een inzittendenverzekering inbegrepen. Dit betekent dat je verzekerd bent voor schade die je bij inzittenden of hun eigendommen aanbrengt. Heb je een tweede auto? Dan kun je deze met korting meeverzekeren. De klantenservice is super deskundig en de schade krijg je snel vergoed. Wanneer je naar deze partij wil overstappen, nemen zij zelfs het hele overstap proces bij je uit handen.

Een aantal tips waarmee je in één keer voor de juiste autoverzekeraar kiest

Kiezen voor de juiste autoverzekeraar is achteraf gezien lastiger dan je van tevoren denkt. Vooral als je er niets vanaf weet en je voor het eerst op zoek bent naar een autoverzekering die bij je past. Je hebt ook nog eens mega veel keuze, waardoor het kan voelen alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor je bedacht. Op onze website vind je namelijk een slimme en handige vergelijkingstool terug. Hiermee kun je makkelijk en snel WA verzekeringen vergelijken. Dit zorgt ervoor dat je in één keer meerdere goede opties voorgeschoteld krijgt. Dit maakt je zoektocht direct een stuk aangenamer.

Nu je ziet welke aanbieders er op de verzekeringsmarkt actief zijn, kun je alvast bepalen of er verzekeraars of specifieke pakketten tussen zitten die bij jouw wensen aansluiten. Wil je bijvoorbeeld alleen een basis autoverzekering afsluiten? Of ben je meer van de allriskverzekeringen? Zodra je daaruit bent, kun je prijzen en reviews met elkaar gaan vergelijken. Bekijk gerust welke verzekeraars het beste uit de bus komen, zodat je in ieder geval weet dat je voor een betrouwbare partij kiest. Verder dien je de voorwaarden eerst door te nemen, voordat je de verzekering afsluit. Met deze tips kun je binnenkort zeker een kwalitatieve autoverzekering gevonden hebben, succes!

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo