Speciale verzekering voor Donkervoort

Er komt een speciale verzekering voor Donkervoort auto’s, speciaal aangeboden door het automerk zelf. Grootste verschil met andere merkverzekeringen is dat er bij Donkervoort geen verplichting geldt om de Donkervoort binnen het eigen merkkanaal te laten herstellen. Dit is bij andere premium verzekeringen vaak wel het geval.

Speciale verzekering voor Donkervoort; onderscheidende verzekering

Uiteraard is en blijft het wel altijd verstandig om voor een echte Donkervoort specialist te kiezen voor reparatie, onderhoud en herstel/ Dit is ook beter voor de garantie op de Donkervoort. De nieuwe Donkervoort geldt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Wil je gebruik maken van de speciale Donkervoort verzekering, dan mag de auto bij de start van de verzekering niet ouder zijn dan tien jaar.

Aanschafwaarderegeling van drie of van vijf jaar

AIs er sprake van een nieuw geleverde auto, dan geldt bij de Donkervoort verzekering voor drie jaar een nieuwwaarderegeling. Deze kan eventueel uitgebreid worden naar ene periode van vijf jaar. Heb je ene gebruikte Donkervoort, dan geldt een aanschafwaarderegeling van drie jaar die eveneens uitgebreid kan worden naar een termijn van vijf jaren.

Total loss? Er geldt dan geen eigen risico

Raakt de auto total loss, dan geldt bij de Donkervoort verzekering geen eigen risico. Er zijn overigens jaarkilometrages mogelijk tot 20.000 kilometer per jaar. Je krijgt er eveneens een schadeverzekering voor inzittende bij en ook de rechtsbijstandverzekering is altijd standaard inbegrepen.

Extra circuitdekking is mogelijk

Mocht je wel eens met jouw Donkervoort op het circuit komen, dan kun je een extra circuitdekking nemen. Dit kost je 250 euro per jaar extra. Dit is overigens wel exclusief 21 procent assurantiebelasting.

5/5 - (9 stemmen)
Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo