Groen licht voor directe verzekering

Drentse verzekeraar geeft klanten tien miljoen euro terug

TVM geeft klanten geld terug
TVM geeft klanten geld terug

Drentse verzekeraar geeft klanten tien miljoen euro terug. Klanten met (ook) een wa verzekering bij TVM in het Drentse Hoogeveen en die actief zijn binnen de logistieke en transportwereld krijgen een bedrag van in totaal 10 miljoen euro terug. Het is niet de eerste keer dat TVM dit doet. Ook in 2010 en 2012 deed het dat al.

Drentse verzekeraar geeft klanten tien miljoen euro terug, niet de eerste eer dat TVM dit doet

De verzekeraar ziet dat de overheid ondernemers steunt in deze moeilijke tijden vanwege het corona virus. In deze moeilijke en onzekere tijden wil TVM graag een duit in het zakje doen. TVM ziet met lede ogen aan dat veel klanten hard getroffen worden door Covid-19. Binnen TVM heeft men vooral van doen met transport van horeca, bloemen en planten, evenementen en voor de auto industrie. ‘Deze bedrijven die een verzekering bij ons hebben, hebben echt te maken met een gigantische vraaguitval. Daardoor loopt de omzet ook sterk terug. Wij vinden het bij ons bedrijf passen om onze zakelijke klanten te steunen’, liet directeur Bos weten.

Klanten met autoverzekering in het buitenland al volop gecompenseerd

TVM is een coöperatie en heeft dus geen winstoogmerk. Overigens is het nog steeds rustig wat betreft de autoverzekeringen. Terwijl in andere landen meer en meer geld van premies aan de klanten terug wordt gestort is het in ons land oorverdovend stil. Door de corona uitbraak is er significant minder gereden en stonden auto’s soms zelfs helemaal stil. In andere landen worden klanten gecompenseerd, in ons land is dat nog niet het geval. Wellicht dat TVM de andere verzekeraars aan het denken zet.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste WA autoverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €250,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
De WA verzekering auto is de minst uitgebreide autoverzekering en dus ook de goedkoopste optie.Consumentenbond logo